Mikro tünel teknolojisi-TÜNEL AÇMA MAKİNELERİ
TÜNEL AÇMA MAKİNELERİ XCMG
Mikro tünel teknolojisi - döşeme boru hatları ve yardımcı boru sistemleri, kanalizasyon sistemleri, su temini sistemleri için modern bir teknoloji. Bu teknoloji, işi yapan geleneksel açık yöntem aksine, çevre ve ulaşım ve yaşam destek sistemlerine kesintileri üzerindeki etkisini en aza indirir parça döşeme iletişim tüm yüzeyine açılması gerekmez.

Mikro tünel teknolojisi şehrin tarihi binaların alanlarında da dahil olmak üzere herhangi bir ortamda yeraltı iletişim, astar sağlar. Bu karayolları, demiryolları, pistleri ve nehirler altında pasajların inşaat gerektiren projelerde kullanılabilir.

Mikro tünel teknolojisi - hızlı ve etkili bir çözüm şimdiye kadar vardı sahip olanlar da dahil olmak üzere kentin altyapısının geliştirilmesi ile ilgili sorunları çözmek için izin veren bir evrensel kazısız yeraltı inşaat teknolojisi vardır.

 

Teknoloji

Bir kalkan, boru hattının istenilen derinliğe karşılık gelen bir derinlikte maden yüklü güçlü bir kriko istasyonu sağlar ilerici hareketi - teknoloji Mikrotünel özü makine batıyor yere bu kazı olduğunu. Istasyonu kriko çaba kalkan hareket olarak inşa beton boru, olma Kazı kalkan yoluyla bulaşır.

Hazırlık döneminde iki mayın inşa eder - başlangıç ve alımı. Mayın çapları bir dizi parametre bağlıdır, ancak birkaç metre ve derinliği, boru hattının derinliğine karşılık gelir aşmaz. Başlangıç mili güçlü bir ev kat istasyonu tünel kalkan yerleştirildiği, monte edilmiş. Krikolar yardımıyla kriko sonraki metro istasyonu yerleştirilir ve işlem tekrarlanır sonra satıcılar Lübnan, kullanılan boru uzunluğu karşılık uzunluğuna yere kalkan batıyor ile.
Tasarlanmış bir primer, şarj pompa alanı kesici tekerlek için bağlantı çizgileri tarafından temin edilen su ile karıştırılır. Elde edilen bulamaç, milin başlangıç yakın bir yüzey üzerine monte taşıma pompa çukurunun içine beslenir.

Yerleşimci, su sürecinde yeniden kullanıldığı sonra yağış toprak, ve osazhenny toprak sevk edilir. Yavaş yavaş alımı çukura girmeden önce dalneishuyu tünel kalkan sağlayan boru kompozisyon artırmak. Bu kalkan kaldırılır ve yere bir boru haline geliyor sonra. Tüm süreç yüzey üzerine serilir ve elektronik cihazları ile donatılmıştır kontrol konteyneri kullanılarak gerçekleştirilen penetrasyon kontrolü altındadır.

 

Dünyanın en önemli ve en deneyimli TBM ve Tünel Açma Makinesi üreticilerinden olan XCMG, tünelcilik sektöründe hem üretici hem de imalatçı olarak yıllardır hizmet vermektedir.

Satış ve servis kalitesiyle dünya çapında bir TBM imalatçısı olan Bessac, ürünlerini proje bazında, her uygulamaya yönelik özel talepleri gerçekleştirerek makinelerinin teslimatını yapmaktadır.

Deneyimli mühendis ve teknisyen kadroları, imalat ve uygulama ekipleri ve en kaliteli hammadde ve sarf malzemeleriyle XCMG her zaman dünyanın en önemli TBM imalatçıları arasındaki konumunu her zaman korumaktadır.

TÜNEL AÇMA MAKİNELERİ , Tünel ve Zemin Teknolojileri,Otoyol Tünel Kalıpları,Metro Tünel Kalıpları,Baraj Tünel Kalıpları,Tünel Ekipmanları,Tünel Açma (Tbm) Yedek Parça, Tünel Açma Yedek Parça Seal Retainer İnner-Outer,Tünel Açma Yedek Parça Splıt Rıng,Tünel Açma Yedek Parça, Tbm Yedek Parça

 +86-21-33634649  aliaosa@mail.ru                 jw921_ru@hotmail.com
 +86-13764513349  aliaosa5
Endereço:Room 1207, XuHui Buiding,No.168 YuDe Road Shanghai, China
Copyright© 2007-2008 Asia Time. All Right Reserved